Fashion is everywhere

Chez Larsson

Project 52: Week 9

Week 9

The best part of this week was that I had Wille with me to work. It was odd to see him there but also great. He did so well and I’m one proud mama. I adapted my schedule to a teenager’s work hour preferences which meant 8.20 am to 5 pm instead of 7 am to 3.30 pm. That meant I got home later than normal and didn’t get much else done in the evenings aside from preparing dinner and watching some TV. This week Wille’s back at school and I’m back on my regular routine.

Have a great week!

8 Comments

 • tinajo says:

  Haha – you´re a good mama, adapting like that! 🙂

 • Judith says:

  And Wille’s hands look very professional there on the job 🙂
  Love your little splashes of yellow here and there. Maybe spring really is coming!

 • Eva Hamilton says:

  Hej bästa Benita,
  Jag e väldigt sugen på att köpa Canon kameran du anv nu. Den känns tung i affären mot den jag anv tills nu, tycker du den är tung, jobbig att ta med ut i väskan?
  Hoppas våren kommer snabbt o stannar kvar nu!! Älskar din blogg!!
  Mvh
  EH

 • Den ÄR tung och jag tar sällan med mig den om jag vet att jag ska gå och bära den mycket tyvärr. Åker ju till NYC om några veckor och Wille och jag diskuterade just igår om vad vi ska ta med för kamera. Det lutar åt att jag köper en liten lätt Canon som resekamera att ha i handväskan. Hade en Powershot som jag älskade men som jag slarvade bort förra våren, den var perfekt på resa för den tog vanliga AA batterier.

 • Lisa says:

  Love the bits of yellow, and how you freely change your art and color schemes. How did Wille like his professional gig?

 • Heather P. says:

  Glad to hear you had a successful week of working with Wille! I really like that print in the top-left corner picture. It reminds me of spring, which needs to get here soon – I’m so tired of snow!

 • He was so tired in the evenings but at the end of the week he was really pleased with how much he’d accomplished and happy because people at work were pleased that he got so incredibly much done.

 • EH says:

  hmm, fick lite att fundera på…Tack för snabbt svar!
  Jag hade faktiskt lite tanke på att köpa den fr att ha med till
  min NY resa snart också 🙂 antar det inte är så bra drag då du
  tycker den är för tung…Gud va synd på en så bra kamera.
  Du får gärna berätta hur du gär med kamera packningen!
  So Long for now!