« Color | Main | Light and darkness »

October 29, 2008

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Tant Grön

Hej Benita!

Jag kollar din blogg varje dag men har inte varit någe bra med att kommentera. Några har jag lyckats få till dock :-) Men nu är det dags igen! Jag är så otroligt imponerad av dig och allt du tar dig för. Du är precis så där som jag vill orka vara. Ordning och reda och allt det där. En svensk Martha Stewart, fast lite mer renovering och bygg än matlagning och bakning kanske. Fast ett och annat recept har jag minsann hitta här.

Jag blir iaf väldigt inspirerad av dig och drömmer om en framtid där jag har ork att ta tag i mitt hem och organisera det, och då ska jag följa dina tips!

Ha en bra kväll

paula

these photos are just stunning. i would love to have a farm like that one day.

Diane

Thank you for sharing your friend's beautiful blog. These photos are spectacular.

Thank you for your own, as well. Your organizational skills are inspiring to my very disorganized self!

Cathie

lovely - thanks for sharing her blog - I have booked marked it to come back often - just so lovely.

The comments to this entry are closed.

Blog Widget by LinkWithin