« Painting My Kitchen | Main | Today »

July 27, 2009

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Indra

Hej Benita, det var ett tag sedan jag kommenterade på din blogg. Men jag är fortfarande ett stort fan av din blogg och läser den flera ggr i veckan.
Jag vet inte om du är med i Facebook, men igår startade jag en grupp "alla vi som älskar vit inredning" skulle vara en ära om du blev med i denna grupp och inspirerade med alla dina fina bilder och idéer.
Vet du härom dagen när vi städade vår torpargrund så hittade vi en nästan likadan hatthylla som ni har fast med hattkrokar, har lagt ut den på Blocket, men har kommit på att jag ändrat mig efter att ha sett din fina hall..
Tack för all inspiration du ger.

Petra from the Netherlands

LOVE the grey knitted cover. Hopefully the rest of your family will too!

Morning Blue

I love heather grey, too! It's my favorite thing to wear. What a great idea to cover pillows with it! And I love the puppy dog pillow - where will it go?

I'm trying to imagine your bench without the green polka-dot! What color did you try?

Cheers!

Carlos

For now the doggys are on the sofa but they may wander off somewhere else :)

I tried denim for the bench... it turned out a bit dark and "new" so now I'm in the process of laundering it multiple times with every dark load I have going so it gets a bit worn. As we speak it's hanging to dry in the sun. Might give it a brushing with the steel brush when I get home from work. We'll see if it ever gets used...

Jen

Vad gör du med de gamla kuddöverdragen, med tanke på att du syr nya så pass ofta?

Jen

Glömde förresten skriva att de är jättefina, gillar speciellt den stickade!

Carlos

En del sparar jag i ett skåpp och använder igen när jag är sugen på den färgen igen. Eller så flyttar jag runt dem här hemma. Den här gången plockade jag bort dragkedjorna på några som jag tröttnat på och återanvände dem i dessa nya. Fodralen la jag i min textilinsamlingssäck, de blir väl matt-trasor nånstans :)

Mold Halethorpe, MD

Cute pillows!

<3 Lindsay

The comments to this entry are closed.

Blog Widget by LinkWithin